3.000 euro pentru dotarea liceelor puse la bătaie la a doua ediţie a competiţiei „Susţin educaţia financiară în comunitatea mea” Recomandat

Duminică, 17 Martie 2019 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Până pe 19 aprilie 2019, liceele pot participa la competiţia „Susţin educaţia financiară în comunitatea mea”, organizată de JA România şi Raiffeisen Bank pentru a încuraja includerea educaţiei financiare în curriculumul şcolar, utilizând resurse în format digital şi interactiv. Competiţia este adresată tuturor liceelor din ţară, iar participarea presupune parcurgerea de către elevi a cursului online de educaţie financiară ABCdar bancar. Cursul ABCdar bancar este dezvoltat prin intermediul platformei internaţionale LMS JA Inspire şi facilitează o experienţă de învăţare individualizată - în ritm şi cu grad de dificultate propriu. Utilizând orice dispozitiv conectat la internet (telefon mobil, tabletă, calculator), elevii pot accesa module interactive care facilitează învăţarea la clasă sau în afara ei: conţinuturi video şi teme de documentare, simulări ale proceselor de economisire şi quiz-uri. Liceele pot obţine finanţări totale de 3.000 de euro pentru dotarea şi modernizarea spaţiilor de învăţare.
La ediţia pilot, derulată în 2018, au participat peste 5.000 de elevi din 111 licee, iar câştigător a fost desemnat Colegiul Naţional de Informatică din Piatra-Neamţ. Regulamentul competiţiei şi informaţii suplimentare despre program sunt disponibile pe https://jar.ro/ABCdarBancar.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu