A forţat uşa Morgii Spitalului de Urgenţă

Marți, 06 Septembrie 2016 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Incident bizar la Morga Spitalului de Urgenţă Galaţi în noaptea de luni spre marţi. Un grup de rromi au fost cât pe ce să intre cu forţa în Morgă, noaptea, folosind o uşă de acces din spital. Se pare că tocmai le murise o rudă şi voiau ca imediat să intre şi să o jelească, chiar dacă la acea oră Morga era închisă pentru aparţinători. Au forţat uşa şi chiar, văzând că aceasta rezistă, au izbit cu o targă în ea. S-a dat alarma în spital şi agenţii de pază au intervenit şi au anunţat şi poliţia.
„Un grup de persoane de etnie rromă a forţat o uşă de acces la Morgă pentru a vedea pentru ultima oară o persoană decedată. Au forţat uşa de acces, pe care au distrus-o. Spitalul s-a constituit parte civilă”, a spus Dumitru Titea, reprezentantul Spitalului de Urgenţă Galaţi.
Spitalul de Urgenţă a făcut plângere la Poliţia Galaţi şi, cum sunt şi imagini care surprind fapta, nu a fost greu de identificat făptaşul. Totul ar fi început după ce un bărbat în vârstă de 43 de ani, de etnie rromă, a vrut musai să-şi plângă tatăl mort.
„S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere”, a precizat cms. Cristina Tatulici, IPJ Galaţi. Vestea că s-a încercat o spargere la Morgă a mirat pe toată lumea. Nimeni nu mai auzise de aşa ceva, pornind de la ideea logică precum că din Morgă nu ai ce lua, că doar nu furi morţii. Persoana decedată a fost dată familiei marţi dimineaţă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu