Alături de Irene! Fiica arhidiaconului Mihail Bucă are nevoie de ajutorul nostru Recomandat

Joi, 26 Mai 2022 17:11
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Fiica cea mică a arhidiaconului Mihail Bucă, protopsaltul Catedralei Patriarhale și fondatorul Grupului Psaltic "Tronos", are nevoie de ajutor.

Irene, în vârstă de numai 3 ani, a fost diagnosticată cu Leucemie acută mieloblastică. Micuța este acum internată, alături de mama sa, Daniela, la Institutul Clinic Fundeni, unde a început tratamentul cu citostatice.

Părintele Mihail Bucă îi roagă pe cei care pot să ajute să doneze în conturile special deschise în numele lui Irene, printr-un mesaj emoționat:

"Alături de Irene!

Sunt Arhidiaconul Mihail Bucă. Cei mai mulți mă cunoașteți de la Catedrala Patriarhală, unde slujesc din 1997. Sunt fondatorul și dirijorul Grupului Psaltic "Tronos" al Patriarhiei Române și tatăl a cinci copii. Alături de soția mea, Daniela, Dumnezeu ne-a binecuvântat, în căsnicia noastră, cu Nicolae, Maria, Iustin, Anastasia și micuța Irene.

Despre Irene vă voi vorbi în acest mesaj către voi. În urmă cu câteva zile, fetița noastră a fost diagnosticată cu Leucemie acută mieloblastică. Mulți dintre voi ne sunteți alături și vă simțim rugăciunile și încurajările, care înseamnă enorm în această grea perioadă. Mulți dintre voi sunteți "Alături de Irene!" iar ea știe.

Diagnosticul pus de medicii Institutului Fundeni fiicei noastre nu ne dezarmează pentru că tot ei ne-au transmis că tratamentul ne-o poate reda pe Irene așa cum era înainte. Puterea noastră este Domnul Iisus Hristos, Mântuitorul și Salvatorul lumii. Însă, știm că și voi sunteți forța nostră.

Vin în fața voastră cu acest mesaj pentru că Irene are nevoie de sprijinul vostru. Pentru a beneficia de o asistență medicală de ultimă oră, dat fiind diagnosticul, dar și faptul că Irene suferă și de Sindromul Down, vă solicităm ajutorul material.

În acest sens, am deschis trei conturi la BCR, unul în RON, unul în EURO și unul în USD. Donația se poate face prin transfer bancar.

Screenshot 20220526 171725 Facebook

SWIFT: RNCBROBUXXX

Pentru Cont Revolut: 0762633312".

Cu toții putem fi Alături de Irene!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu