Asculta muzica fara nicio restrictie Recomandat

Miercuri, 24 Februarie 2021 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Nimic nu se compara cu ascultatul piesei preferate alaturi de prietenii tai cei mai buni intr-o locatie deosebita. Aceasta locatie poate fi oriunde, in spatele blocului, intr-o zona de camping, pe varful unui munte sau chiar si pe plaja. Atat timp cat ai cu tine o pereche de boxe portabile distractia si voia buna continua fara limite. In prezent piata de gadget-uri prezinta o gama vasta de boxe portabile la preturi avantajoase cu functii care acopera toate necesitatile ascultatorilor de muzica. In general toate aceste boxe portabile au puncte comune precum, cititor USB, conectivitate Bluetooth si control asupra volumului, iar in anumite cazuri se pot regla si alti parametri precum inaltele, si joasele pentru a beneficia de o frecventa cat mai placuta. Puterea unei boxe portabile poate varia de la 3W pana la 120 W. Insa majoritatea prefera ca boxa sa cuprinda intre 8W, 20W si 40W.

Criteriul numarul unu caruia trebuie sa-i acorzi maxima atentie este sunetul si calitatea acestuia. Aici ai de-a face cu inca cateva nuante, care iti pot influenta decizia. Asadar, iata ce trebuie sa stii:

Tipul sistemului audio – boxele portabile calitative au un sistem audio de tipul 2.0 sau 2.1, ambele oferind o experienta auditiva placuta;

Puterea de iesire in Wati – volumul boxelor depinde in mod direct de numarul de Wati pe care il detine boxa portabila. Ca sa asculti muzica in aer liber, ai nevoie de o boxa de la 15 pana la 20 W (80 de decibeli).

Frecventa in Hertz – este vorba despre frecventa de emanare a sunetului boxei. Ca sa ai parte de un sunet clar, opteaza pentru o frecventa sporita a boxei portabile.

Bateriile boxelor portabile se pot reincarca cu usurinta, deci este important sa verifici atat capacitatea, cat si durata de actiune a bateriilor. Durata medie a boxelor Wireless este de 6 ore, dar sunt si modele care functioneaza perfect pana la 10 ore. Le poti incarca cu ajutorul unui cablu USB conectat la laptop, priza sau la masina daca ai un incarcator potrivit.

Boxele cu Bluetooth, pot functiona fara restrictii spatiale, atata timp cat boxa si dispozitivul de pe care se reda sunt la o distanta maxima de 10 metri intre ele. Nu trebuie sa va jucati cu nicio setare, conexiunea poate fi stabilita fara fir in doar cateva secunde. Iar dupa ce le conectati odata intre ele, ori de cate ori le veti folosi se vor reconecta automat.

Avantajele boxelor Bluetooth

– Boxele Bluetooth consuma in general foarte putina energie, de aceea majoritatea dintre ele functioneaza cu baterii integrate. Baterii care va ofera o autonomie de 8-10 ore cu o singura incarcare, suficient in general pentru orice activitate.

– Portabilitatea este un alt mare avantaj al boxelor Bluetooth. Multe persoane le folosesc in loc de casti, de exemplu atunci cand ies la plimbare cu bicicleta, cand fac drumetii montane. De asemenea, aceste boxe sunt foarte utile si pentru cand mergeti la piscina sau la plaja. Consumul redus de energie le face o alegere ideala pentru astfel de utilizari.

– Scapati de cabluri – deoarece functioneaza fara fire, nu va mai trebui sa va incurcati in cablurile greoaie si adaptoare.

– Fara instalare – conexiunea dintre boxele Bluetooth si dispozitivul de redare (telefon mobile, laptop, tableta) poate fi stabilita automat, foarte rapid. Nu trebuie sa utilizati drivere sau CD-uri de instalare.

– Perfecte pentru utilizare in aer liber – daca plecati intr-o excursie sau petreceti timp cu prietenii la un picnic, veti vedea ca aceste boxe sunt foarte utile. Deoarece nu este necesara instalarea, puteti configura si incepe sa ascultati muzica in cateva minute.

O pereche de boxe portabile sunt obligatorii in orice vacanta, deoarece nu se stie niciodata cand vrei sa asculti piesa preferata!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu