Bibliotecarii dau o mână de ajutor pentru criza de sânge din spitale Recomandat

Joi, 18 Iulie 2019 11:35
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” Galaţi a anunţat că în urma apelului făcut de conducerea Centrului Regional de Transfuzii Galaţi, privind deficitul de sânge, bibliotecarii din cadrul instituţiei s-au mobilizat şi vor participa la o acţiune de donare de sânge, atât de necesar celor aflaţi în suferinţă.

"Impresionaţi de drama pe care o trăiesc cei care au nevoie de transfuzii de sânge, iar spitalele nu au cantităţile necesare, angajaţii Bibliotecii se vor prezenta începând de joi, 18 iulie 2019, la Centrul de Transfuzii Galaţi, pentru a face o faptă bună. Acţiunea va continua pe parcursul următoarelor două săptămâni. Îndemnăm toţi cititorii Bibliotecii să ni se alăture şi să meargă în număr cât mai mare la Centrul de Transfuzii, pentru a întinde o mână de ajutor celor aflaţi în nevoie", se arată într-un comunicat al Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” Galaţi.

Centrul de Transfuzii Galaţi a lansat, zilele trecute, un apel public prin care semnala o scădere a cantităţii de sânge necesară intervenţiilor chirurgicale sau transfuziilor bolnavilor în stare gravă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu