13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Bilete gratuite la UNTOLD şi Neversea pentru gălăţenii care donează sânge în acest weekend
Bilete gratuite la UNTOLD şi Neversea pentru gălăţenii care donează sânge în acest weekend

Organizatorii festivalurilor UNTOLD şi Neversea continuă campania de donare de sânge BLOOD NETWORK, care la acest final de săptămână va ajunge în Galaţi, în parcarea Kaufland, Bulevardul Henri Coandă 7.
Cei care donează sânge la caravana mobilă sâmbătă, 17 iunie, şi duminică, 18 iunie, între orele 8:00 şi 14:00, şi se înscriu pe reteaua.sieudonez.ro primesc un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2023 şi tichete de cumpărături în valoare de 50 de RON din partea Kaufland România.
Donarea la caravana mobilă din parcarea Kaufland, Bulevardul Henri Coandă 7, se face în limita capacităţii de recoltare.
Cei care aleg să doneze sânge în Centrele de Transfuzii trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secţiunea BLOOD NETWORK, pentru a completa formularul de înscriere, să ataşeze o poză cu adeverinţa de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziţiona abonamente la preţuri speciale la UNTOLD sau Neversea.
Doritorii se pot înscrie prin formular, pentru a dona în Centrele de Transfuzii, accesând următoarele link-uri:
- Pentru UNTOLD: https://forms.monday.com/forms/e8bdd388d31d7394a3e6919a444e1606?r=use1;
- Pentru Neversea: https://forms.monday.com/forms/c623913372bb06667731a23ebae27401?r=use1.
Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma „Şi Eu Donez”, Reţeaua privată de Sănătate REGINA MARIA şi cu ajutorul Institutului Naţional De Transfuzii Sanguine.
Neversea 2023 are loc între 6 şi 9 iulie în Constanţa.
UNTOLD 2023 are loc între 3 şi 6 august în Cluj-Napoca, anunţă organizatorii.
Campania a fost anunţată de Monitorul de Galaţi în articolul "Gălăţenii pot intra gratuit la UNTOLD sau Neversea dacă donează sânge". Alt articol similar, "Elevii şi studenţii de 10, intrare gratuită la UNTOLD şi Neversea 2023".


Articole înrudite