Botezul primului copil al lui Lucian Bute va avea loc în Galaţi

Luni, 06 Martie 2017 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ema Annabela este numele pe care i l-a pus pugilistul Lucian Bute, originar din Pechea, primei sale născute, care a venit pe lume prin naştere naturală într-o clinică din Canada. Imediat după ce fetiţa a venit pe lume, pugilistul a postat pe Instagram o poză cu pfetiţa. Acasă, la Pechea, familia lui Lucian a fost foarte încântată. Mai ales după ultimul meci pierdut, sosirea fetiţei este un cadou. Bunicul din Pechea încă nu şi-a văzut nepoţica nici în poze şi nu i-a prea învăţat bine numele, dar este bucuros tare. Botezul va avea loc în Galaţi, dar încă nu s-a stabilit şi când. Probabil în mai, când Bute şi familia sunt aşteptaţi să ajungă acasă din Canada, se va stabili şi o dată. Naşul fetiţei va fi Emanoil Savin.
„Da, avem bucurie mare acum. Nu am văzut fata încă, nu, nici în poze. Ştiu doar ce s-a dat la televizor şi ce am vorbit cu Luci la telefon. Mi-a spus că şi fetiţa şi Elena sunt bine, naşterea a fost naturală, fetiţa are 3,8 kg şi e sănătoasă. Nu ne doream, noi sau ei, neapărat băiat. Voiam să fie copilul sănătos şi atât. Numele l-au ales ei, cred că după naş, nu ştiu, încă nici nu l-am învăţat bine, dar am timp”, spunea Ştefan Bute, tatăl fostului campion mondial Lucian Bute.
Sâmbătă seara, câteva rude care stau în apropiere şi câţiva vecini au trecut pe la părinţii lui Bute şi au cinstit un pahar cu vin în cinstea noului membru al familiei Bute. Toţi cred că după înfrângerea din ultimul meci sosirea pe lumea a fetiţei îi va da noi puteri pugilistului. Rudele cred că va mai dura însă o perioada destul de lungă până se va întoarce în ring.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu