"Cafeneaua cu Joburi" - pentru prima dată la Galaţi (VIDEO) Recomandat

Marți, 29 Octombrie 2019 15:17
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În 15 noiembrie, Agenţia de recrutare şi consultanţă ECIM, organizează la Galaţi, la Salon Elite, în incinta Potcoava de Aur, Cafeneaua cu Joburi - un ALTFEL de târg de locuri de muncă. Evenimentul este susţinut de OLX Locuri de muncă, în calitate de Partener Principal.

Cele două serii de evenimente, desfăşurate deja în 2019 în regiunea Moldovei, au adus peste 9000 de oameni în căutarea unui loc de muncă şi peste 90 de firme pregătite să angajeze.

Cafeneaua cu Joburi nu este doar un târg cu locuri de muncă ci un loc în care participanţii pri-mesc consiliere şi orientare în alegerea unui loc de muncă, pot să afle informaţii despre firmele participante, detalii despre condiţiile de salarizare şi beneficiile oferite.

Joburile disponibile se adresează tuturor categoriilor de vârstă cât şi diferitelor niveluri de pregă-tire, de la muncitor necalificat, la persoane cu studii superioare.

Cafeneaua cu Joburi este un eveniment care vrea să provoace gălăţenii să îşi cunoască mai în-deaproape angajatorii, să exploreze posibilităţi, să pună întrebări. Cafeaua este liantul perfect pentru a începe o conversaţie, de aceea noi o oferim tuturor participanţilor, pentru a înlesni co-municarea.

Cei care au dificultaţi în redactarea CV-ului sau nu au unul la îndemână beneficiază de consultanţă gratuită de la personal specializat şi au în acelaşi timp ocazia de a se înregistra în bazele de date ECIM.

La eveniment sunt aşteptate persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, a unei noi oportunităţi în carieră, persoane care vor să îşi schimbe domeniul de activitate, care vor să prospecteze piaţa şi să găsească cea mai bună variantă pentru viaţa lor, în firma potrivită, cu beneficiile necesare.

De ce funcţionează reţeta "joburilor pe gustul tău" faţă de alte evenimente similare?

Cafeneaua cu Joburi este contextul gândit de experţi în domeniul recrutării şi a consultanţei în carieră. Ceea ce înseamnă pe de o parte o înţelegere profundă a nevoilor unei companii în pro-cesul de selcţie a angajaţilor şi pe de cealată parte a felului în care posibilii angajaţi se raportează la piaţa locurilor de muncă.

ECIM, organizatorul evenimentului, este companie de recrutare, specializată în găsirea omului potrivit pentru jobul potrivit. Experienţa consultanţilor ECIM este acum concentrată în eveni-mentul Cafeneaua cu Joburi Galaţi, unde aceştia aşteaptă gălăţenii alături de mari angajatori din judeţ.

OLX este liderul pieţei locale de anunţuri generaliste, cu peste 4 milioane de anunţuri active şi o medie lunară de peste 10 milioane de vizitatori, potrivit SATI. Categoria Locuri de muncă are cea mai mare acoperire de oferte din ţară, cu peste 450 000 de anunţuri active în fiecare an.

Parteneri naţionali: mefi.ro, Adaptive Management, Paradigma, Telesystem
Parteneri locali Galaţi: Monitorul de Galaţi, Computers Group.

VIDEO mai jos!

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu