Ceasul potrivit la momentul potrivit Recomandat

Vineri, 19 Martie 2021 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fie că vorbim de o petrecere, o întâlnire cu prietenii, una de business sau chiar când mergi la alergat, nu uita să-ți adaptezi hainele și accesoriile cu evenimentul la care participi. În cazul bărbaților, accesoriul indispensabil este ceasul, care pe lângă faptul că dezvăluie tipul de personalitate, completează cu succes ținuta. Iată cum să-l alegi pe cel potrivit:

Întâlnire de business

Când vorbim de business, clar ne gândim la costum, cămașă impecabilă, cravată și pantofi eleganți. Unei astfel de ținute îi mai trebuie un ceas clasic, cu o curea din metal inoxidabil sau din piele, dar cu câteva complicații care să-l scoată din zona neutră. Ideal este să optezi pentru unul mecanic fie prin întoarcere manuală zilnică, fie automatic, care se încarcă prin mișcarea mâinii. Automaticele sunt destul de apreciate de cunoscători, mai ales că reprezintă o investiție pe termen lung. Ține cont că ele au fost create cu o rezervă de funcționare de câteva ore bune, dar nu le lăsa mult timp nemișcate pentru că se vor opri. Este ideal ca un astfel de ceas să fie folosit zilnic pentru a nu fi forțat să îl potrivești foarte des. Mai mult, nu uita de mentenanță. Ar trebui să mergi la un service, anual, ca să te asiguri de buna lui funcționare.

Cu prietenii

Atunci când mergi în oraș cu prietenii mizează pe o ținută lejeră, în care să te simți bine. Un tricou cu imprimeu sau mesaj, jeanși și o pereche de teniși Converse sunt tot ce ai nevoie, mai ales că poți alege între varianta joasă, clasică sau stil gheată. Pentru că este încă rece afară, ia cu tine și un pulover din cașmir sau o bluză sport din bumbac și o jachetă lejeră. Asortează-ți outfitul cu un ceas digital, foarte apreciat prin anii ’80. Se pare că a revenit în forță în zilele noastre, mai ales că este destul de accesibil și buna lui funcționalitate ține de durata bateriei.

La alergat

Pe lângă trening, tricou și o pereche de pantofi speciali, completează-ți ținuta cu un smartwatch care să te ajute să monitorizezi numărul de kilometri parcurși, pașii, caloriile pe care le-ai consumat sau chiar rata bătăilor inimii. Oferta este destul de generoasă pe acest segment și, în plus, vin cu diferite tipuri de curele pe care le poți asorta cu hainele alese.

La petrecere

În acest caz, poți să scoți la atac hainele cool din garderobă și dacă ar fi să alegi din oferta de ceasuri de barbati, ai putea opta pentru un ceas Quartz care arată foarte bine, este mult mai accesibil ca preț și te poți bucura de el pentru mai mult timp, datorită bateriei. În plus, acest model mai are un atu, acela că oferă mai multă precizie în a arăta ora.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu