Comunitatea ”Curăţăm Galaţiul” iniţiază campania ”Donează haine pentru persoanele fără adăpost”

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017 20:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În sezonul rece, dramele de lângă noi, ale oamenilor străzii se accentuează. Examenul iernii cu frigul, umezeala, şi imperativul hainelor groase e greu de trecut de cei mai vulnerabili dintre noi. Experienţa ne arată ca pentru unii, uneori, acest test al frigului e chiar de netrecut. Comunitatea ”Curăţam Galaţiul” iniţiază o campanie prin care îndeamnă gălăţenii să-şi doneze hainele pe care nu le mai poartă pentru a-i ajuta pe oamenii străzii să facă faţă sezonului rece. Timp de 4 zile, de joi, 23 noiembrie, de la ora 9.00, până duminică, 26 noiembrie, ora 12.00, în părculeţul din faţa Disco VIP din Ţiglina 1, gălăţenii sunt invitaţi să facă o faptă bună dăruind hainele de care nu mai ai nevoie.
Pe parcursul campaniei, în fiecare zi, comunitatea ”Curăţam Galaţiul” va colecta hainele donate pentru a le distribui persoanelor fără adăpost. La punctul de colectare sunt aşteptate pungi sau saci cu pulovere, geci, pantaloni, mănuşi, căciuli, fulare, şosete, încălţăminte groasă, şi alte lucruri care pot asigura o protecţie împotriva frigului.
Anul trecut în cadrul unei campanii similare au fost sprijinite să înfrunte iarna persoanele găzduite de la Centrul pentru Persoane fără adăpost. Centrul, este ultima speranţă a celor cărora în le sunt casa trotuarele, scările de bloc şi băncile din parc atunci când vremea permite.
Pentru a venii în ajutorul persoanelor cu probleme de sănătate sau care din motive întemeiate nu se pot deplasa la punctul de colectare a donaţiilor vă punem la dispoziţie adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. unde puteţi solicita ridicarea donaţiilor de la scara blocului în care locuiţi. Pentru o bună colaborare emailul trebuie să conţină numele, adresa completa, şi numărul de telefon.
Membrii comunităţii Curăţam Galaţiul aşteaptă gălăţenii de bine şi în acest an să se alăture acestui demers cu deschiere şi generozitate.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu