ShoeBox Galaţi 2017 - cadoul din cutia de pantofi

 
Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017 17:30
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Campania de mare succes prin intermediul căreia putem aduce împreună zâmbete pe faţa unui copil nevoiaşi se derulează şi la Galaţi în perioada 01 - 15 decembrie, la Winmarkt, etajul 2.
Cei care doresc să participe trebuie să aducă o cutie cu produse noi sau în stare foarte bună. Produsele vor fi verificate şi etichetate la primire de voluntarii BikeWorks.
Decembrie este luna cadourilor, însă este la fel de adevărat că, an de an, există multe persoane, mai ales copii, care nu primesc nici un cadou de Crăciun. ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi – reprezintă o încercare de a face lumea un loc mai frumos. ”În fiecare an, în preajmă sărbătorilor de Crăciun, când vrem să punem un zâmbet pe chipurile a zeci de mii de copii sărmani din oraşele în care locuim. ShoeBox NU este Moş Crăciun, reni şi alte fiinţe magice, ci este despre oameni care ajută alţi oameni, despre altruism şi compasiune. Practic, punem în cutii de pantofi cadouri pentru copiii defavorizaţi şi ne asigurăm că ajung la ei. De la prima ediţie, în 2007, cutiile ajung la copiii care nu ar primi altfel niciun cadou de Crăciun. Copiii beneficiari ai cadourilor din cutii provin atât din rândul celor instituţionalizaţi sau din familii cu probleme”, spun organizatorii.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu