27 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Curtea de Apel Galaţi caută să angajeze grefieri
Curtea de Apel Galaţi caută să angajeze grefieri

Curtea de Apel Galaţi a scos la concurs câteva posturi vacante de grefier, pe perioadă determinată, la instanţele judecătoreşti din raza teritorială de competenţă.
Concursurile se vor desfăşura în perioada 13-14 august 2022, pentru următoarele posturi:
- 2 posturi de grefier cu studii superioare juridice temporar vacante la Judecătoria Galaţi;
- 1 post de grefier cu studii superioare juridice temporar vacant la Judecătoria Brăila.
Pentru candidaţii care nu au ocupat posturile, dar care au obţinut nota minimă de promovare, se va putea face, în ordinea mediilor, valorificarea rezultatelor pe posturi de acelaşi tip ce se vor vacanta ulterior la orice instanţe din raza Curţii de Apel Galaţi, în interval de un an de la data afişării rezultatelor finale.
De asemenea, există posibilitatea definitivării candidaţilor admişi pe posturi viitoare vacantate pe perioadă nedeterminată la orice instanţă din circumscripţia Curţii de Apel Galaţi, în condiţiile Ordinului nr. 40/22.12.2020 emis de Preşedintele Curţii de Apel Galaţi.
Examinarea candidaţilor se face prin susţinerea unei probe practice, eliminatorii, de verificare a cunoştinţelor de operare pe calculator şi tehnoredactare precum şi a unei probe scrise. Precizările cu privire la ora şi locul stabilit pentru susţinerea probelor concursului vor fi afişate la sediul Curţii de Apel Galaţi cât şi pe site-ul acestei instituţii la secţiunea Concursuri.
Taxa de înscriere la concurs este în valoare de 200 lei.


Articole înrudite