23 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
De azi, gălăţenii cu loc de parcare rezervat pot încărca online cererile pentru atribuire
De azi, gălăţenii cu loc de parcare rezervat pot încărca online cererile pentru atribuire

Primăria municipiului Galaţi informează că, începând de astăzi, până pe 1 iunie 2024, ora 07.59, persoanele care au rezervat un loc de parcare în parcările de domiciliu/reşedinţă, pot încărca, exclusiv online, cererile pentru atribuirea unui loc de parcare în parcarea de domiciliu/reşedinţă însoţite de documentele menţionate în Regulamentul prevăzut în H.C.L. nr. 337/2021 cu modificările şi completările ulterioare, pe platforma https://parcari.primariagalati.ro, având posibilitatea modificării şi completării documentelor până la finalizarea perioadei de depunere a documentelor.
Subliniem că o cerere precompletată se descarcă, se printează, se semnează şi apoi se reîncarcă însoţită de restul documentelor: copie B.I./C.I. din care să rezulte că solicitantul are domiciliul în zona/subzona arondată parcării; alte documente obligatorii: act de proprietate, act de donaţie sau moştenire, proces-verbal de adjudecare, hotărâre judecătorească. Înscrisul privind proprietatea trebuie să fie depus în integralitate; copie Certificat de înmatriculare a autovehiculului (sau dovada înlocuitoare a  Certificatul de înmatriculare valabilă la data depunerii cererii) deţinut în proprietate/folosinţă cu Inspecţia Tehnică Periodică (ITP) valabilă la data depunerii cererii; copie Asigurare de Răspundere Civilă Auto (RCA) valabilă la data depunerii; copie Contract de leasing/Contract de comodat/proces-verbal de predare-primire spre folosinţă a autovehiculului – întocmite pentru o perioadă de 5 (cinci) ani (sau o perioadă mai mică, cu menţiunea în contract/proces verbal a posibilităţii de prelungire până la 5 ani).
Documentele trebuie sa fie lizibile, conforme cu realitatea şi să fie încărcate în integralitate.
Tutorialul cu privire la încărcarea documentelor se poate consulta online pe platforma https://parcari.primariagalati.ro, informează Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.


Articole înrudite