Decathlon şi la Galaţi! De unde îşi pot achiziţiona gălăţenii produsele faimosului brand Recomandat

Joi, 12 Mai 2022 12:43
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Din luna aprilie a acestui an, gălăţenii pasionaţi de sport au posibilitatea de a-şi achiziţiona produse Decathlon din Auchan Galaţi, unde a fost deschis un shopping corner al brandului.
"Începând cu 4 aprilie, suntem mai aproape de clienţii noştri pasionaţi de sport din Galaţi, odată cu inaugurarea shopping corner-ului Decathlon din Auchan Galaţi, astfel încât clienţii care vin la cumpărături în hipermarket pot achiziţiona şi articole sportive de care au nevoie. Aceştia pot alege din produsele disponibile la raft, cum ar fi: echipamente de fitness, încălţăminte, mingi de baschet şi fotbal, accesorii pentru biciclete sau camping etc.
Ne propunem, prin acest proiect, să facem sportul accesibil locuitorilor din oraşele unde Decathlon nu are magazine fizice şi unde locuitorii nu au posibilitatea să atingă sau să testeze produsele noastre. În baza parteneriatul lansat anul trecut, mai multe game de echipamente şi articole sportive din Decathlon, lider de piaţă eruopean de articole sportive, sunt integrate în oferta hipermarketurilor Auchan, în zone special dedicate ale raioanelor cu produse sportive. 
Înucrajăm astfel gălăţenii să adopte un stil de viaţă sănătos, având la dispoziţie o gamă mai largă de articole şi echipamente sportive de calitate", transmit reprezentanţii Decathlon.
Decizia nu este una surprinzătoare, deoarece brandul Decathlon este deţinut de familia miliardarilor francezi Mulliez, care mai deţine, printre altele, şi hipermarketurile Auchan.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu