04 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Echipa naţională de fotbal a Ucrainei a învins-o pe Borussia Moenchengladbach (2-1), în primul său meci de la debutul războiului
Echipa naţională de fotbal a Ucrainei a învins-o pe Borussia Moenchengladbach (2-1), în primul său meci de la debutul războiului

Echipa naţională de fotbal a Ucrainei, care nu a mai disputat niciun meci de la începutul conflictului militar de pe teritoriul său, pe 24 februarie, a învins miercuri formaţia germană Borussia Moenchengladbach cu scorul de 2-1, într-o partidă de caritate organizată în profitul victimelor conflictului, informează AFP.
Miile de spectatori prezenţi pe stadion au fluturat steaguri ucrainene şi s-au alăturat jucătorilor într-un mesaj de susţinere a ţării atacate de Rusia, iar toate încasările vor fi donate asociaţiilor de ajutorare a civililor ucraineni.
"Acest meci este foarte important, pentru echipa noastră şi pentru ţara noastră", a spus fostul internaţional ucrainean Andrei Voronin, care a comentat meciul pentru canalul german ProSieben.
"Noi simţim că nu suntem singuri, lumea întreagă este alături de noi", a adăugat acesta.
Acest meci a fost de interes pentru Ucraina şi din punct de vedere sportiv, întrucât aceasta urmează să joace calificarea la Cupa Mondială din 2022 într-o semifinală de baraj cu Scoţia pe 1 iunie, înaintea unei eventuale finale cu Ţara Galilor pe 5 iunie. (sursa Agerpres)

Articole înrudite

Primăria municipiului Galaţi vine cu noutăţi din „Orăşelul lui Moş Crăciun”, din Grădin ...

Grav accident cu victime în judeţul Galaţi

Ole, ole, mulţumim Oţelule !

Cutremur, duminică noaptea, de 4,7 grade

Târg de locuri de muncă în Berești

VIDEO: Explozie la G-uri în Micro 19