Despre păcănele gratis. Istoria jocurilor de slot şi cine le-a inventat? Recomandat

Miercuri, 17 Iunie 2020 11:17
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ești curios să afli cum au apărut sloturile online și cine le-a inventat? Bine, ești la locul potrivit pentru a învăța tot și orice este de învățat despre dezvoltarea istoriei sloturilor, toate de la părinții îndrăgiți ai sloturilor Sittman și Pitt până la sloturile electromecanice moderne.

Înțelegerea corectă a faptelor cu privire la istoricul dezvoltării de mașini cu sloturi va adăuga o aromă suplimentară pentru roller coaster-ul de jocuri de noroc zilnic unde puteți încerca sloturi ca la aparate online cu bani reali 2020 la casinohex.ro și va fi un început fantastic de conversație atunci când sunteți printre alți pasionați de jocuri de noroc.

Istoria lungă a sloturilor: predecesorii – Pacanele gratis

Istoricul sloturilor depinde foarte mult de evoluția gambling-ului din ultimii ani, dar sigur se întoarce la vremurile în care jocurile de noroc online nu au fost chiar o idee.

La doar două secole de la jocurile de noroc ca un artizanat și o serie de distracții primare a fost recunoscută în toată Europa, au venit primele aparate de tip slot care au condimentat jocul general. În 1891, în New York, prima mașină a fost dezvoltată de o companie locală Sittman și Pitt. Aparatul de slot special avea 5 tamburi cu un număr de 50 de cărți de joc.

Cine dorea să joace mașina la vremea respectivă, îl putea găsi în numeroase baruri din oraș; prețul era de un nickel. În mod similar cu alte aparate de slot din zilele următoare, jucătorii urmau să pună banii în mașină, să aplice strategiile și tactica favorită pentru slot și să tragă maneta pentru a juca.

Când un jucător va alinia mâinile de poker pe role, urma a fi efectuată plata. Cu ideea de a crește marginea de câștig casei și de a reduce șansele obținerii unei chinte roiale la jumătate, juvetele de inimă roșie și zecele de inimă neagră au fost scoase din joc.

Spre deosebire de mașinile de slot moderne, acestea nu aveau un mecanism direct de plată. În schimb, toate câștigurile au fost premii nemonetare, plătite la bar. Câștigătorii ar putea obține trabucuri, băuturi gratuite și alte recompense complementare emise de bar. O, cum s-au schimbat timpurile!

Slot-uri Sittman și Pitt

Să nu existe nicio confuzie - în timp ce sloturile Sittman și Pitt rămân menționate ca primele slot-uri realizate vreodată, conceptul și mecanismul lor au fost diferite față de ceea ce, în anii următori, va fi cunoscut drept „primul slot machine”.

Când sunt observate prin obiectivul de joc modern, jocurile de noroc Sittman și Pitt seamănă mai mult cu o mașină de poker decât cu o mașină de slot real.

Primul Slot Machine: Slot Liberty Bell de Charles August Fey

Charles Augustus Fey este considerat creatorul de mașini de slot și inventatorul primelor sloturi automate, deși nu există o dată exactă la înregistrarea la care a fost creată mașina. Conform unor note, Fey a creat această mașină undeva între 1887 - 1895. Dar, cum a reușit să facă din acest slot unul automat?

Folosind 3 tambururi în loc de cele 5 tamburi existente și, făcând acest lucru, reducând complexitatea de a citi un câștig pentru mașină. Mai mult, cărțile de joc au fost înlocuite doar cu 5 simboluri - inimi, diamante, frunze, potcoave și un clopot.

Aparatul de slot Liberty Bell a acordat 3 simboluri de clopot cu cea mai mare plată, motiv pentru care aparatul și-a primit numele. Deoarece mașina a câștigat popularitate masivă și Fey nu a solicitat niciodată un brevet pentru designul său, numeroși producători de sloturi au copiat-o, cu variații.

Operator Bell by Herbert Mills: Prima mașină de fructe cu simbolul barei

Povestea despre istoria mașinilor de sloturi nu ar fi completă fără Herbert Mills.

Deși în 1902 sloturile au fost interzise oficial, Liberty Bell nu s-a oprit din fabricarea acestora. Cu toate acestea, întrucât a fost imposibil să se distribuie premii în numerar, a venit timpul ca mașina de fructe să treacă pe scena de distracție pentru jocuri de noroc și să ofere tuturor bomboane! Stai ce? Da, ai citit-o corect - aceste sloturi „noi” foloseau simboluri de fructe, fiecare câștig plătind aroma corespunzătoare de dulciuri și gumă de mestecat.

Istoria mașinilor cu sloturi Mills a început în 1907, Chicago, când producătorul Herbert Mills a produs Operator Bell, o mașină de slot care în doar doi ani se va regăsi în jurul saloanelor, magazinelor, aleilor de bowling și a tăbăcăriilor din Chicago. Și știți simbolul BAR pe care îl cunoaștem și îl iubim cu toții în aceste zile? Ei bine, a fost introdus chiar în acest moment și bazat pe sigla companiei Bell-Fruit.

Money Honey Slot gratuits de la Bally: primul slot electromecanic

O trecere de la sloturi pur mecanice la electromecanice a fost o inovație de ultimă generație pe care toată lumea a primit-o cu o îmbrățișare deschisă, dar și un ușor scepticism. La urma urmei, plecarea de la mașini care au dat impresia unui rezultat controlabil datorită abordării manuale a unei construcții complet electromecanice care făcea totul de la sine, sigur, a fost o noutate.

Cu toate acestea, noul slot machine a fost încă pornit prin tragerea manetei care a insuflat un sentiment de familiaritate jucătorilor. Până la urmă, pârghia este motivul pentru care oamenii adorau sloturile de tip vechi la fel de mult ca ei, și singurul motiv pentru care a apărut expresia de argou „un singur bandit înarmat”, de asemenea, sloturile bandit au apărut tot în această perioadă.

Slotul Money Honey lansat de Bally nu a fost doar primul slot cu toate tambururile sale operate electric, ci și primul slot machine cu dispenser fără fund. Acest lucru a permis o plată automată de până la 500 de monede, care a fost, în toate privințele, spectaculoasă pentru timp.

Până în zilele noastre, numărul dezvoltatorilor de sloturi continuă să crească an de an, oferind jucătorilor o gamă incredibilă de sloturi de care să se bucure. În piață sunt prezenți atât furnizori de jocuri mici, cât și mari, unele dintre nume precum Microgaming și NetEnt au ieșit în evidență datorită calității lor de dezvoltare a jocului și a unui sentiment activ de inovație.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu