21 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
DGA lansează un concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupţie
DGA lansează un concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupţie

Direcţia Generală Anticorupţie, în parteneriat cu Asociaţia Pro Democraţia şi Fundaţia Hanns Seidel România, derulează, în perioada octombrie-decembrie 2020, proiectul #Integritate 2020, în cadrul căruia este organizat, ca activitate principală, un concurs cu tematică anticorupţie.

Proiectul îşi propune să stimuleze implicarea cetăţenilor, în special a tinerilor, în dezvoltarea unor mesaje educative realizate cu ajutorul telefonului mobil sau al camerei de filmat, în cadrul unui concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupţie. Participanţii sunt încurajaţi astfel să ia atitudine împotriva corupţiei şi să contribuie ei înşişi, prin viziunea lor creativă, la dezvoltarea unui comportament activ şi responsabil.

Concursul se adresează tuturor cetăţenilor români care au împlinit vârsta de 16 ani până la data înscrierii şi se desfăşoară pe două secţiuni, amatori şi profesionişti. Regulamentul de participare şi modalitatea de înscriere pot fi consultate pe website https://rofaracoruptie.ro.


Articole înrudite