Două firme de prestigiu din IT implementează o soluţie de e-learning pentru elevii de gimnaziu din Galaţi Recomandat

Vineri, 16 Octombrie 2020 15:29
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dataware Consulting S.R.L. în parteneriat cu Synergetix Educational S.R.L. derulează proiectul «Inovaţie printr-o soluţie personalizată de e-learning în cadrul clusterului IT&C „Dunărea de Jos"», finanţat prin Programul Operaţional Competitivitate.

Proiectul beneficiază de finanţare europeană şi are ca obiectiv dezvoltarea unei aplicaţii cu ajutorul căreia elevii de gimnaziu din municipiul Galaţi să poată învăţa cu uşurinţă. Aplicaţia oferă strategii personalizate de instruire şi pe soluţii tehnice inovatoare, ca răspuns la nevoia sistemului educaţional de a asigura generaţii mai bine pregătite de absolvenţi. De asemenea, se doreşte promovarea unui model viabil de implementare a rezultatelor cercetării si dezvoltării în produse inovatoare în cadrul mediului colaborativ al cluster-ului IT&C „Dunărea de Jos“.

Valoarea totală a proiectului este de 14.375.852 lei, din care cheltuieli eligibile - 13.123.280 lei, din care finanţarea nerambursabilă (FEDR) - 8.721.387 lei, finanţarea nerambursabilă (BS) - 1.539.068 lei şi contribuţia eligibilă a celor două firme beneficiare - 2.862.825 lei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu