Fuego împodobeşte bradul cu fanii din Galaţi într-un concert magistral Recomandat

Marți, 07 Decembrie 2021 15:12
Publicat în Comunitate

După un an complicat, Crăciunul vine cu fericire, cu nostalgie, cu un strop de linişte şi cu bucuria de a fi alături de oamenii dragi. Poate că avem nevoie cu toţii de resetare şi de un fragment de alinare. Aşa se face că, celebrul brand al Crăciunului, Paul Surugiu-Fuego vine cu o surpriză pentru admiratorii săi din Galaţi. Pe 15 decembrie, la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "Nae Leonard" din Galaţi, de la ora 19.00, artistul propune un spectacol de suflet, un concert special cu multe colinde, cântece de Crăciun şi piese celebre.

Concertul „Se-ntorc colindele acasă va fi o reverie, o feerie a sărbătorii, prilej de a ne reîncărca bateriile şi de a reasculta cântece de suflet, pline de emoţie, de bucurie, pozitivitate şi ritm, fie că sunt colinde arhicunoscute sau cântece mai noi dedicate Crăciunului. Artistul va fi acompaniat de band-ul său şi va interpreta parte din şlagărele care l-au consacrat în această perioadă, dar şi cântece noi, în primă audiţie, având numeroase momente speciale pregătite pentru cei care vor alege să facă sărbătorile de iarnă împreună cu el.

„Într adevăr, bucuriile se vor întoarce acasă, adunate toate în cântecele mele de sărbători. Am 11 albume dedicate sărbătorilor şi aleg pentru voi de această dată emoţii supreme, prin melodii cu totul speciale. Vreau să ne amintim de cum era cândva, de ce înseamnă această perioadă pentru noi, românii, de dragostea anotimpului plin de mister, de bucuria primelor zăpezi şi de părinţii noştri, care ne aşteaptă acasă şi la care ne reîntoarcem mereu. Îmi doresc să ne bucurăm cu toţii, timp de două ore, prin cântece, de minunile perioadei, de frumuseţea unor mesaje simple, dar pline de pozitivism. De fapt, pentru mine, acesta-i Crăciunul, bună dispoziţie, sentimente curate, reale, alături de oameni dragi. Alături de band-ul meu, am nenumărate noutăţi, surprize şi desigur, cum îmi este specific mie, emoţii de suflet! Împodobim şi bradul, staţi liniştiţi! Vă aştept cu tot dragul să împărţim împreună lumina fericirii!”, le transmite fanilor din Galaţi, Paul Surugiu-Fuego.

Bilete şi rezervări aici: https://www.blt.ro/paul-surugiu-fuego-se-ntorc-colindele-acasa-galati.html

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu