31 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţi: La plimbare prin judeţ cu maşina radiată din 2020
Galaţi: La plimbare prin judeţ cu maşina radiată din 2020

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat în trafic un cetăţean român, care conducea un autoturism radiat din circulaţie!

"În data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 07.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti a oprit în trafic, pe DN 26, pe raza localităţii Tamaoani, judeţul Galaţi, un autoturism condus de un gălăţean în vârstă de 56 de ani. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în cooperare cu autorităţile germane, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulaţie din data de 13.08.2020", potrivit I.T.P.F. Iaşi.

! În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


Articole înrudite