Galaţi: Petreceri sparte de poliţie Recomandat

Luni, 10 Mai 2021 13:03
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbăta seară, poliţiştii gălăţeni au întrerupt patru evenimente private, care se desfăşurau fără respectarea măsurilor de prevenire şi combatere a infectarii cu virusul SARS-CoV-2.
Două dintre aceste evenimente s-au desfăşurat pe raza Secţiei 1 Poliţie Galaţi, în două restaurante situate pe străzile Alexandru Ioan Cuza şi Portului.
La faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre o aniversare şi un botez, la fiecare participând în jur de 30 de persoane.
Un alt eveniment privat (botez) a fost constatat de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi, într-un restaurant de pe strada Drumul de Centură, stabilindu-se că la acesta participau aproximativ 60 de persoane.
Cu ocazia legitimării participanţilor, poliţiştii au identificat un bărbat, de 34 de ani, care ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu, acesta fiind sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei.
În aceeaşi seară, poliţiştii Postului de Poliţie Folteşti s-au sesizat din oficiu cu privire la desfăşurarea unui eveniment privat, în localitate, la care participau în jur de 40 de persoane.
În toate cele patru cazuri, evenimentele au fost întrerupte, administratori restaurantelor fiind sancţionaţi contraventional cu amenzi în valoare totală de 7.500 de lei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu