15 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gospodărire Urbană îşi reformează organigrama
Gospodărire Urbană îşi reformează organigrama

Pe masa Consiliului Local Galaţi a fost prezentat un proiect de hotărâre prin care se propune, ca urmare a solicitării conducerii Gospodărire Urbană SRL, modificarea organigramei şi a statului de funcţii ale societăţii.

Astfel, se doreşte modificările structurii organizatorice din cadrul Serviciului Cimitire prin desfiinţarea Biroului Administrare Cimitire şi a postului de şef birou (vacant) şi comasarea compartimentelor: Cimitir Eternitatea, Cimitir Sfântul Lazăr şi Cimitir Ştefan cel Mare în serviciul "Cimitire" şi se cere suplimentarea organigramei cu un post de funcţionar administrativ în cadrul acestui servicu.

De asemenea, se propune înfiinţarea Direcţiei Tehnice şi a postului de Director Tehnic cu preluarea în Direcţia Tehnică nou înfiinţată a Biroului Reparaţii Parc Auto şi Mecanizare şi a Compartimentului Lucrări Edilitare din cadrul Serviciului Tehnic al Direcţiei Administrare şi Exploatare şi redenumirea acestora, astfel: Biroul Reparaţii Parc Auto şi Mecanizare în Biroul Tehnic Administrativ; Compartiment Lucrări Edilitare în Compartiment Tehnic-Lucrări Edilitare. Se solicită şi suplimentarea cu un post de funcţionar administrativ în cadrul Biroului Tehnic Administrativ din cadrul Directiei Tehnice.

În plus, se intenţionează şi modificarea structurii organizatorice din cadrul Direcţiei Administrare şi Exploatare prin desfiinţarea Serviciului Tehnic şi a postului de şef serviciu şi redenumirea Direcţiei Administrare şi Exploatare în Direcţia Exploatare.

Se mai solicită înfiinţarea a 6 posturi de animatori sportivi în cadrul Serviciului Administrare Baze de Agrement. Proiectul a fost adoptat de Consiliul Local Galaţi.


Articole înrudite