IMPORTANT! Moş Crăciun caută ajutoare! Campanie umanitară pentru copiii sărmani din Galaţi Recomandat

Vineri, 06 Decembrie 2019 14:33
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” Galaţi desfăşoară, în perioada 06 - 18 decembrie 2019, o campanie umanitară pentru copiii din municipiul şi judeţul Galaţi care provin din familii defavorizate. Scopul campaniei este de a implica comunitatea gălăţeană în această acţiune şi de a aduce bucuria Crăciunului în sufletul copiilor care provin din familii lipsite de posibilităţi.

„Această campanie e modul în care noi putem îndeplini măcar o mică parte din dorinţele acestor copii pentru care un cadou poate face diferenţa pentru un Crăciun fericit. Dacă şi tu vrei să fii ajutor de Moş Crăciun, vino la sediul Bibliotecii Judeţene «V.A. Urechia» din Galaţi sau telefonează la numărul 0742.425.505 şi află cum poţi deveni parte din magie. O mână de copii mai puţin norocoşi au nevoie de tine! Colectăm jucării, cărţi, rechizite şi hăinuţe pentru copii, iar condiţia este ca toate să fie noi“, precizează iniţiatorii campaniei.

Copiii vor primi cadourile direct de la Moş Crăciun, în data de 20 decembrie, la ora 11.00, la sediul Bibliotecii după care vor primi în dar o vizită la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi şi un mic cadou gustos la un cunoscut lanţ de restaurante de tipul fast-food.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu