18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Iris, fiica lui Nosfe, mesaj sfâşietor la doar o lună de la moartea artistului
Iris, fiica lui Nosfe, mesaj sfâşietor la doar o lună de la moartea artistului

Iris, fata lui Nosfe, a transmis un mesaj sfâşietor la doar o lună de la moartea artistului. Postarea micuţei a fost realizată de mama ei, Mădălina Creţan, pe reţelele de socializare, notează spynews.ro. Vestea că Nosfe s-a stins din viaţă a întristat pe toată lumea, iar toţi cei care l-au cunoscut pe îndrăgitul artist sunt devastaţi de durere. Cântăreţul a lăsat-o în urmă pe soţia lui Mădălina Creţan, dar şi pe fiica lui, Iris, în vârstă de 8 ani.

Mădălina Creţan este destul de activă pe reţelele de socializare, iar concurenta de la Chefi la cuţite îşi ţine urmăritorii la curent cu toate momentele din viaţa ei. Soţia lui Nosfe a publicat o imagine cu fiica ei, iar cea mică a transmis un mesaj emoţionant, la doar o lună de la moartea tatălui său. "«Eu îmi doresc în viaţa asta să am sănatate, familie şi să învăţ carte! Degeaba am sănătate dacă nu am familie!» Gânduri de la Iris... '', este mesajul postat de Mădălina Creţan pe reţelele de socializare.

(Citeşte şi A murit Nosfe de la Şatra Benz. Rapper-ul din Galaţi avea doar 37 de ani)

Mădălina Creţan este devastată de durere, asta după ce soţul ei, Nosfe, s-a stins din viaţă în urma unui infarct. Concurenta de la Chefi la cuţite a transmis pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant despre povestea de dragoste dintre ei. ''Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine şi mi-ar zice «îţi dau o viaţă lungă şi bună cu un alt bărbat sau viaţa asta cu bărbatul ăsta care o să se termine aşa, după 9 ani» am să aleg la nesfârşit viaţa asta pentru că alţi 1000 de bărbaţi în alte 1000 de vieţi nu mă vor face să îi iubesc aşa cum te-am iubit şi te iubesc pe tine şi alţi 1000 de bărbaţi nu mă vor iubi aşa cum ai făcut-o tu!'', a scris Mădălina Creţan pe reţelele de socializare.

(Citeşte şi Lacrimi şi durere la înmormântarea rapper-ului gălăţean Nosfe (FOTO))

Şi mama artistului a postat pe reţele de socializare un mesaj emoţionant: "Oamenii îmi spun să nu mai plâng, trebuie să îl las să plece în lumea plină de iubire şi lumină. Eu nu reuşesc în fiecare zi. Mă sperie gândul că îi fac rău. Când era micuţ, asculta discuţiile noastre de adulţi despre oameni cărora nu are cine să le dea un pahar cu apă. El, în inocenţa şi bunătatea lui care nu a încetat să se manifeste până în ultima zi îmi spunea: «Mamă, eu am să-ţi dau ţie un pahar cu apă!». Eu sunt mama lui NOSFE".


Articole înrudite