La drumul expres Brăila-Galaţi se lucrează chiar şi noaptea Recomandat

Sâmbătă, 19 Martie 2022 13:58
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociaţia Pro Infrastructură a transmis, vineri, că pe şantierul drumului expres DEx6 dintre Brăila şi Galaţi se lucrează noaptea, chiar mai bine decât ziua. ”Mobilizarea ne dă speranţe că în 2023 vom circula pe cei 11 km” au transmis reprezentanţii asociaţiei, precizând, însă, că sunt câteva probleme pe traseu, potrivit News.ro.

”Pe DEx6 Brăila-Galaţi chiar se lucrează noaptea. Auzim multe promisiuni şi minciuni atât de la politicieni cât şi de la constructori cum că şantierele merg înainte şi după apusul Soarelui. Dar în cazul ăsta chiar nu e păcăleală. Cei de la UMB muncesc noaptea mai cu spor decât o fac alţii ziua. Felicitări antreprenorului pentru forfota nocturnă: basculante, compactoare, gradere, cisterne care roiesc de colo-colo. Mobilizarea ne dă speranţe că în 2023 vom circula pe cei 11 km”, au transmis, vineri seară, reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură.

Contractul a fost semnat pe în aprilie 2021 cu firma românească UMB pentru aproximativ 371 milioane lei fără TVA, cu perioadă de proiectare 10 luni şi alte 24 de execuţie şi o garanţie de 10 ani. Ordinul de începere aferent proiectării a venit pe 01.07.2021, iar primele utilaje au intrat în teren la început de octombrie.

Sursa video: CNAIR

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu