Lansare de carte la Bibliotecă: „Un fluviu de oţel la Dunăre. Cazul combinatului siderurgic din Galaţi”, de Gabriela-Violeta Iordăchiţă Recomandat

Marți, 12 Aprilie 2022 15:18
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Joi, 14 aprilie, la ora 17.00, Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” Galaţi organizează lansarea volumului „Un fluviu de oţel la Dunăre. Cazul combinatului siderurgic din Galaţi”, semnat de Gabriela-Violeta Iordăchiţă, în cadrul evenimentului cultural Salonul Literar „Axis Libri”. Cartea a apărut la Editura Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în anul 2021, fiind dedicată „tuturor celor care au muncit, muncesc sau vor munci în combinatul siderurgic din Galaţi”.
Gabriela-Violeta Iordăchiţă este doctor în sociologie, dublu licenţiată (sociologie şi psihologie), asistent universitar titular în cadrul Facultăţii de Medicină şi Farmacie a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi şi asociat în cadrul Departamentului de Pregătire a Personalului Didactic, din aceeaşi instituţie. De asemenea, este psiholog clinician şi profesor consilier şcolar în cadrul CJRAE Galaţi, cu gradul I didactic şi membru activ în asociaţii şi organizaţii nonguvernamentale.
Invitat special (intervenţie online de la Iaşi): prof. univ. dr. Mihai Dinu Gheorghiu (Universitatea Al. Ioan Cuza, Iaşi). Evenimentul va avea loc în Sala „Mihai Eminescu” şi va fi moderat de managerul Bibliotecii Judeţene „V.A. Urechia”, Corina-Emanuela Dobre şi scriitorul şi criticul literar Adi G.Secară.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu