Lucian Bute îşi pregăteşte retragerea din ring Recomandat

Marți, 19 Martie 2019 17:54
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Presa canadiană și cea din România vuiesc după ce s-a aflat că Lucian Bute, celebrul boxeur din comuna Pechea, judeţul Galaţi, stabilit acum în Canada, se va retrage. Anunţul, încă neoficial, potrivit Journal de Montreal, ar urma să fie făcut în câteva zile în urma unei conferinţe de presă care va avea loc în Canada. 

Lui Bute i s-a spus «Mister K.O.» deoarece 25 din cele 32 de victorii la meciurile de profesionişti le-a câştigat prin K.O. În ultima vreme însă a avut parte de înfrângeri, ultima în 2017, când defapt a urcat şi ultima oară în ring. 

parintii lui bute

"Ştiam că vrea să se retragă, dar nu ştiam că a stabilit data, încă nu ne-a spus asta. Ştie el mai bine ce este de făcut, are acum familie, doi copii. Noi sperăm atunci să se întoarcă în România. Oricum, îl aşteptăm de Paşte pentru botezul copilului", spune Maricica Bute (FOTO), mama lui Lucian Bute. 

Vecinii şi sătenii, care de nenumărate ori s-au simţit mândri că sunt din Pechea pe măsură ce faima lui Bute ajungea în toată lumea, cred şi ei că a venit vremea retragerii din ring. Îl aşteaptă cu drag mai des pe acasă, pe la Pechea, şi tot ei speră să se întoarcă definitiv în ţară.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu