Marius Stan: „Echipa Oţelul merită să joace pe stadionul care a consacrat-o”

 
Joi, 12 Noiembrie 2015 08:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, dă din nou o mână de ajutor echipei de fotbal Oţelul. În urma discuţiilor purtate joi cu cei din conducerea ArcelorMittal Galaţi, primarul Marius Stan a obţinut permisiunea ca echipa fanion a oraşului să joace pe Stadionul ”Oţelul” meciurile pe care le mai are de disputat anul acesta pe teren propriu.
”Mulţumesc public, încă o dată, conducerii Combinatului ArcelorMittal pentru înţelegerea de care dă dovadă şi pentru implicarea pe care o are în viaţa comunităţii gălăţene. Echipa Oţelul Galaţi, prin tot ce a reprezentat şi încă reprezintă ea pentru acest oraş, merită să joace pe stadionul care a consacrat-o. În egală măsură, suporterii Oţelului, care i-au fost alături la bine, dar mai ales la greu, merită să-şi susţină favoriţii pe stadionul pe care au trăit cele mai mari bucurii. Acest lucru l-au înţeles şi cei din conducerea ArcelorMittal, cărora le mulţumesc”, a declarat primarul Marius Stan.
Pe parcursul discuţiilor purtate cu oficialii ArcelorMittal Galaţi, primarul Marius Stan a readus în prim-plan intenţia municipalităţii de a intra în posesia Stadionului ”Oţelul”. Conducerea companiei siderurgice şi-a arătat totala deschidere faţă de acest subiect, care va constitui o temă de negociere pentru discuţiile viitoare.
”Cred că ar fi benefic pentru întreaga comunitate gălăţeană, pentru sportul local şi pentru viitorul fotbalului din Galaţi ca baza sportivă Oţelul să intre în patrimoniul municipalităţii. Este o arenă pe care echipa Oţelul a obţinut cele mai mari performanţe din istoria fotbalului gălăţean, performanţe care au devenit un brand al Galaţiului”, a mai spus primarul Marius Stan.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu