Măsuri sporite de prevenire a răspândirii Covid-19 în pieţele din Galaţi Recomandat

Miercuri, 18 Martie 2020 14:14
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Administraţia Pieţelor Agroalimentare S.A. Galaţi anunţă că a sporit periodicitatea cu care se fac dezinfecţiile în pieţele din municipiu şi a suplimentat măsurile de prevenirea a răspândirii noului coronavirus (Covid-19), după cum urmează:

- sunt amplasate dispensere cu dezinfectant la toate căile de acces în hale;
- dezinfecţia spaţiilor închise (hale) se face periodic de către un prestator specializat cu materiale avizate de către Registrul naţional al produselor biocide;
- zilnic se spală cu detergent şi soluţii dezinfectante (Polisept) pardoselile halelor şi ale grupurilor sanitare;
- din oră în oră se şterg cu soluţie pe baza de clor sau alcool: mânerele, balustradele, întrerupătoarele, uşile precum şi alte suprafeţe expuse şi folosite des;
- la intrările din hale/spaţii închise au fost amplasate covoraşe îmbibate cu soluţie dezinfectantă - cloramină;
- la intrările în platourile deschise, precum şi la intrările din parcările pieţelor şi în parcarea subterană, au fost, de asemenea, amplasate covoraşe îmbibate cu soluţie dezinfectantă - cloramină.

Administraţia Pieţelor Agroalimentare S.A. Galaţi transmite tuturor gălăţenilor că, în perioada următoare, pieţele din municipiu vor funcţiona după programul normal. „În această perioadă, mai mult ca oricând, populaţia trebuie să aibă posibilitatea de a se aproviziona cu produse agroalimentare şi de uz casnic. În cazul în care în activitatea pieţelor vor interveni schimbări, vom informa cetăţenii şi chiriaşii în timp util pe canalele noastre specifice: www.piete-galati.ro, pagina de Facebook - Administratia Pietelor Agroalimentare S.A. Galati, prin administratorii din pieţe şi la telefon: 0236/418.359“, precizează Administraţia Pieţelor Agroalimentare S.A. Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu