24 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
”Ne înnoim de Sfintele Paşti" în Parohia Ţepu de Jos! (FOTO)
”Ne înnoim de Sfintele Paşti" în Parohia Ţepu de Jos! (FOTO)

Zeci de copii, dar şi persoane în vărstă din Parohia Ţepu de Jos au avut parte de bucurii şi daruri în Săptămâna Mare. 
În cadrul deniilor din perioada de 29 aprilie – 2 mai, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de jos, în Parohia Ţepu de Jos, Protopopiatul Nicoreşti, s-au desfăşurat ateliere de creaţie împreună cu un număr de peste 50 de copii de diferite vârste. Aceştia au participat activ la slujbă, au schiţat icoane şi încondeiat ouă.
În joia mare, după dumnezeiasca liturghie, prin implicarea familiei preotului paroh Răducan Florin, s-a continuat cu programul social – filantropic „Ne înnoim de Sfintele Paşti" şi dăruirea de pachete cu cele necesare bătrânilor din sat.
Activitatea de ajutorare a constat în oferirea unui rând de haine noi pentru 10 copii şi pachete cu alimente neperisabile şi alte produse specifice sărbătorilor pascale, pentru cei în vârstă.
”Mulţumim tuturor donatorilor, ce au făcut posibile aceste activităţi educaţionale şi social – filantropice, în valoare de 4000 lei.
Copiii şi bătrânii au primit cu bucurie cele oferite, mulţumind Bunului Dumnezeu şi celor implicaţi pentru bunătate şi osteneală”, a spus preotul paroh Florin Răducan.


Articole înrudite