22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
"Nu uitaţi de bănci la P-uri!"
"Nu uitaţi de bănci la P-uri!"

Edilul Ionuţ Pucheanu a postat, pe Facebook, o serie de fotografii în care arată cum se schimbă Aleea de la P-uri. "Dăm un aspect modern şi primitor acestei zone a oraşului care face legătura între centru şi Faleza Dunării. Lucrările pentru reamenajarea completă avansează. Aleea va deveni în curând un loc foarte atractiv pentru petrecerea timpului liber: cu fântână arteziană, un inedit curs de apă, arbori, mobilier urban nou, spaţii verzi, iluminat decorativ etc.", se arată în postarea primarului.

(Citeşte şi Aleea de la P-uri intră în modernizare (FOTO))

Gălăţenii s-au arătat mulţumiţi de stadiul lucrărilor, dar şi îngrijoraţi legat de lipsa băncilor. "Felicitări, dar este o mare problemă! Aţi desfiinţat băncile şi este zonă de bătrâni, care necesită multe bănci./ Frumos, dar să nu uitaţi de bănci, cât mai multe, să nu fim nevoiţi să stăm în picioare...", i-au scris gălăţenii edilului la postarea citată. Ionuţ Pucheanu i-a liniştit replicând că în proiectul de modernizare sunt prevăzute şi bănci: "Vor fi şi bănci.".

(Citeşte şi Au început lucrările de modernizare a Aleii de la P-uri)

Predarea amplasamentului pentru modernizarea Aleii de la P-uri, zona cuprinsă între strada Navelor şi parcul de la Elice, s-a făcut în luna februarie 2022. Proiectul face parte din planul de modernizare completă a centrului municipiului Galaţi. Lucrările sunt derulate de Asocierea Tancrad SRL (lider de asociere), Lemacons SRL şi ATU Consulting SRL în cadrul unui contract în valoare de 13 milioane de lei cu TVA şi trebuie să se încheie până la sfârşitul lunii aprilie a acestui an.

Articole similare: Spectacol de apă pe aleea de la P-uri, după modernizare (FOTO)


Articole înrudite