O nouă lună de bucurii şi surprize artistice la Teatrul „Gulliver” Galaţi Recomandat

Joi, 06 Octombrie 2022 11:31
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În completarea spectacolelor programate în zilele de duminică, cu o mică pauză în perioada 8-16 octombrie, ca urmare a desfăşurării Festivalului de Comedie, Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gulliver” aduce o nouă inedită premieră publicului, pe data de 23 octombrie, de la ora 19.00: Spectacolul „Necuvinte”.

"Spectacolul „Necuvinte”, în regia lui Adrian Nour, este un manifest împotriva "fast-life"-ului pe care îl trăim în fiecare zi, împotriva zgomotului şi a tot ceea ce ne ţine departe de noi înşine. Necuvintele ne îndeamnă să găsim liniştea, prin tăcere, dar cu preaplin de umor şi sensibilitate. Un spectacol emblematic atât prin mesaj, cât şi prin momentul special al întâlnirii cu publicul, la celebrarea a 70 de ani de la înfiinţarea Teatrului „Gulliver”. Acest special şi important prilej va fi, deopotrivă, marcat prin organizarea unui eveniment dedicat istoriei şi devenirii Teatrului „Gulliver”, de la începuturi şi până astăzi. În plus, activitatea „Gulliver” din această perioadă înregistrează o dinamică sporită prin participarea cu spectacolul „Capra cu trei iezi” la Festivalul Internaţional de Animaţie „Sub Bagheta lui Merlin” Timişoara, în intervalul 6-9 octombrie, prin susţinerea spectacolului „Harap Alb”, pe data de 14 octombrie, la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din Bucureşti, dar şi prin numeroasele spectacole cu grupuri organizate susţinute la sediul teatrului", transmit reprezentanţii Teatrului prin intermediul unui comunicat de presă.

! Programul spectacolelor cu public de la Teatrul „Gulliver” din luna octombrie este următorul:
- Duminică, 23 octombrie, ora 10.30, spectacolul „Scufiţa Roşie”;
- Duminică, 23 octombrie, ora 19.00, PREMIERA spectacolului „Necuvinte”;
- Vineri, 28 octombrie, ora 19.00, spectacolul „Necuvinte”;
- Duminică, 30 octombrie, ora 10.30, spectacolul „Tom Degeţel”.

"Biletele pentru spectacole se achiziţionează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM - Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentaţiei, în limita locurilor disponbile. Mai multe detalii cu privire la spectacolele şi activităţile Teatrului „Gulliver” sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro şi pe pagina de facebook „TeatrulGulliver”", se mai precizează în comunicatul citat.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu