Oful unui gălăţean

Miercuri, 16 Octombrie 2013 03:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Un cititor al ziarului ne-a semnalat una din nemulţumirile sale, şi anume faptul că ieri timp de mai bine de 8 ore, a fost întreruptă furnizarea energiei electrice fără ca locatarii să fi fost înştiinţaţi în legătură cu faptul că se execută anumite lucrări la reţea.
„Eu stau la unul din blocurile ANL din Micro 17 şi dimineaţa am văzut că nu mai avem curent electric. Am sunat la cei de la Electrica, iar aceştia mi-au zis că se execută nişte lucrări şi au anunţat într-un ziar local faptul că furnizarea energiei electrice va fi oprită. Din câte mi s-a explicat, energia electrică a fost oprită în cea mai mare parte a cartierului. Eu citesc de cele mai multe ori ziarele pe internet, deci nu aveam cum să ştiu eu şi mulţi dintre vecinii mei că se va întrerupe furnizarea energiei electrice”, ne-a spus M.A. Acesta şi-a arătat nemulţumirea faţă de modul în care cei de la Electrica Galaţi au anunţat populaţia în ceea ce priveşte faptul că vor fi efectuate lucrări.
„Eu nu înţeleg de ce nu au pus un afiş la scara blocului, aşa cum fac în celelalte cazuri când anunţă data când se citeşte contorul sau alte activităţi. Nu toată lumea cumpără ziarele; mulţi le citesc pe internet, unde nu găseşti anunţurile făcute de unele instituţii ale statului”, ne-a mai spus cititorul.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu