01 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Pedeapsă cu suspendare pentru şapte infracţiuni
Pedeapsă cu suspendare pentru şapte infracţiuni
Mircea Cadar, fost membru al PDL Galaţi, a fost condamnat la 2 ani şi 3 luni de închisoare cu suspendare de Curtea de Apel Galaţi pentru distrugere şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere. 
Mircea Cadar, fost consilier judeţean din partea PDL Galaţi, îşi şochează în continuare apropiaţii prin comportamentul său, vecin cu nebunia. Bărbatul a fost condamnat de Curtea de Apel Galaţi pe 5 octombrie la 2 ani şi 3 luni de închisoare cu suspendare pentru distrugere şi şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere, hotărârea instanţei fiind definitivă. Cadar s-a urcat la volan pe 10 ianuarie 2015, deşi ştia că nu are permis. Verdictul Curţii de Apel Galaţi vine în contextul în care fostul consilier judeţean a comis anterior alte cinci infracţiuni, pentru care a fost condamnat definitiv, însă judecătorii au considerat că acesta nu este un motiv suficient  pentru a-i aplica o pedeapsă cu executare. Mircea Cadar şi-a pierdut complet busola după ce fiul său, Dan Cadar, a fost condamnat la 27 de ani de închisoare pentru că şi-a omorât iubita de doar 18 ani. Comportamentul lui Mircea Cadar a început să lase serios de dorit, iar relaţiile în familia Cadar au devenit din ce în ce mai tensionate, culminând cu acte de violenţă şi ameninţări.
Aşa s-a ajuns ca Mircea Cadar să comită nu mai puţin de şapte infracţiuni în mai puţin de doi ani, fiind vorba de şantaj, distrugere, lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase. 

Articole înrudite