24 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Percheziții și rețineri la Tecuci, pentru trafic de droguri
Percheziții și rețineri la Tecuci, pentru trafic de droguri

Polițiștii și procurorii DIICOT Vrancea au făcut miercuri, 26 iulie 2023, patru percheziții domiciliare și au dus la audieri 11 persoane, în localitatea Tecuci, județul Galați, la persoane bănuite de trafic și consum de droguri de mare risc.

11 persoane au fost duse la audieri, însă doar doi bărbați au fost reținuți, fiind cercetați pentru trafic de droguri. Aceștia sunt bănuiți că au vândut droguri de mare risc tinerilor din Vrancea și Galați.

Din cercetări a rezultat că, în anul 2023, la diferite intervale de timp, doi bărbați, de 33, respectiv 39 de ani, din județul Galați, ar fi procurat, deținut și vândut, fără drept, diverse cantități de droguri de mare risc unor tineri din județele Vrancea și Galați.

În urma perchezițiilor, au fost confiscate 50 de grame de Crystal, mai multe obiecte ce prezintă urme de substanțe susceptibile a fi droguri, folosite la porționarea și prizarea drogurilor, un grinder cu urme de substanțe vegetale, un cântar electronic de precizie, 5.800 de euro, 4.200 de lei, 50 de lire sterline și 3 telefoane mobile.

În urma probatoriului administrat, procurorul DIICOT a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor doi bărbați. Aceștia urmează să fie prezentați Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă.


Articole înrudite