Peste 100 de copii din Republica Moldova au primit daruri de la poliţiştii locali gălăţeni (FOTO) Recomandat

Vineri, 06 Decembrie 2019 16:13
Publicat în Comunitate

Peste 100 de cadouri, jucării şi multe dulciuri, au ajuns în Republica Moldova, în localitatea Giurgiuleşti, la copiii de la Grădiniţa „Albinuţa“. Darurile au fost oferite de poliţiştii locali din Galaţi, în cadrul acţiunii „Moş Nicolae vine cu Poliţia Locală”, a anunţat, astăzi, vineri, 06 decembrie 2019, Poliţia Locală Galaţi. Potrivit sursei citate, în acest final de an, angajaţii instituţiei de ordine publică au decis să facă o mare bucurie micuţilor de peste Prut şi l-au trimis pe Moş Nicolae la Grădiniţa „Albinuţa”, unde peste 100 de copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani, au primit fiecare daruri de la reprezentanţii Poliţiei Locale Galaţi.

„Zarva, gălăgia, veselia au dominat în grădiniţa-creşă «Albinuţa» de la Giurgiuleşti. Pe rol de Moş Nicolaie «a intervenit» echipa Poliţiei Locale din Galaţi, care a surprins micuţii cu minunate cadouri. Ce poate fi mai frumos, mai aşteptat, chiar şi de noi maturii, decât darurile sau surprizele. Dumneavoastră, dragi prieteni, aţi reuşit să aduceţi fericire şi bucurii multor micuţi, care poate niciodată n-au avut parte de o astfel de surpriză. Mulţumiri, recunoştinţă, stimă şi respect Poliţiei Locale din Galaţi“, a scris pe o reţea de socializare, Tatiana Gălăţeanu, primarul localităţii Giurgiuleşti.

La acţiunea poliţiştilor locali gălăţeni au luat parte şi reprezentanţii Inspectoratul de Poliţie Cahul, instituţie cu care Poliţia Locală Galaţi are un protocol de colaborare, semnat în septembrie 2018. Acordul de cooperare dintre cele două instituţii prevede derularea unor activităţi comune de pregătire de specialitate specifică şi schimb de experienţă în domeniul ordinii şi liniştii publice, siguranţei rutiere în trafic şi controlul activităţilor comerciale. De asemenea, schimbul de experienţă s-a extins şi în promovarea manifestărilor prilejuite de activităţi cultural-artistice, sportive sau religioase.

FOTO în Galeria de imagini de mai jos!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu