Peste 50 de liceeni gălăţeni s-au înscris la Competiţia naţională antreprenorială EntrepreNation CityStart Recomandat

Vineri, 07 Decembrie 2018 17:08
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

EA-The Entrepreneurship Academy, prima facultate din Sud-Estul Europei dedicată antreprenoriatului, lansează prima competiţie naţională pentru liceenii şi studenţii în anul I pasionaţi de business, management, antreprenoriat şi intraprenoriat. Competiţia antreprenorială EntrepreNation CityStart ajunge în Galaţi, sâmbătă, 08 decembrie 2018, unde elevi de liceu şi studenţii de anul I, vor învăţa să facă un plan de business, vor participa la ateliere de "Idea Generation" şi "Business Plan", după care, timp de patru luni, vor lucra în echipe, la ideile de business îndrumaţi de către echipa EA.

În toate cele opt oraşe în care se va desfăşura competiţia, antreprenori cu experienţă vor fi alături de participanţi. Împreună cu studenţi ai EA - The Entrepreneurship Academy, care au deja un business şi multă inspiraţie, îi vor ghida să genereze idei cu impact într-o competiţie în care sunt provocaţi să construiască idei de afaceri. Apoi, timp de 4 luni de zile, participanţii vor intra într-un program de mentorat şi antreprenoriat susţinut de echipa EA, pentru a implementa şi testa ideile de afaceri generate în timpul competiţiei.

Echipele câştigătoare vor fi anunţate în luna aprilie 2019, în cadrul finalei EntrepreNation CityStart şi premiate cu burse de studiu la EA- The Entrepreneurship Academy a căror valoare totală este de peste 50.000 euro. Apoi, aceştia vor intra într-un BootCamp, un program antreprenorial concentrat de 7 zile. Fiecare câştigător va ieşi din acest program cu un plan de business viabil, pe care-l va implementa având la dispoziţie şedinţe de mentorat oferite de către studenţii şi antreprenorii din reţeaua EA - The Entrepreneurship Academy. La Galaţi sunt deja înscrişi peste 50 de tineri de liceu.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu