Peste 900 de copii sunt aşteptaţi în „Autobuzul lui Moş Crăciun” Recomandat

Joi, 19 Decembrie 2019 09:46
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Societatea Transurb S.A. Galaţi este şi în acest an alături de Asociaţia Centrul de Iniţiativă Comunitară Galaţi în proiectul „Autobuzul lui Moş Crăciun”.

Astfel, vor fi puse la dispoziţie două autobuze decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă, care vor colinda oraşul în data de 23 decembrie 2019, între orele 10.00 -17.00, pe traseul 102, pentru ca un număr cât mai mare de copiii să se bucure de magia sărbătorilor. În cadrul acestui eveniment special, peste 900 de copii vor primi dulciuri şi jucării de la Moş Crăciun, vor cânta colinde sau vor spune poezii.

„Pentru a cunoaşte parcursul Autobuzului în timpul evenimentului, gălăţenii pot consulta pagina de Facebook a Centrului de Iniţiativă Comunitară. Autobuzul nu va opri în toate staţiile de pe traseu şi va avea o frecvenţa de o oră şi jumătate. Plecarea se va face din Micro 19, iar comitetul de organizare va include voluntari ai Centrului de Iniţiativă Comunitară şi reprezentanţi ai companiilor implicate direct“, precizează Transurb S.A. Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu