Plata cu cardul posibilă şi la Teatrul "Nae Leonard" Galaţi Recomandat

Miercuri, 30 Octombrie 2019 14:03
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Spectatorii Teatrului Naţional de Operă şi Operetă "Nae Leonard" Galaţi pot plăti, începând de astăzi, miercuri, 30 octombrie 2019, şi cu cardul biletele pe care le cumpără de la casa de bilete. Teatrul a instalat la casa de bilete un terminal POS pentru acceptarea la plată a cardurilor bancare. Sistemul permite efectuarea de tranzacţii electronice cu orice tip de card, de la orice bancă.

Până acum, utilizarea cardului era posibilă numai la achiziţiile online de bilete, de pe platforma www.blt.ro/spectacole-galati, care este în continuare disponibilă. "Liricul gălăţean a implementat sistemul POS pentru a se alinia standardelor normale de comerţ din ziua de azi şi pentru a facilita accesul la cultură tuturor categoriilor de public", a declarat Teodor Niţă, directorul general al Teatrului "Nae Leonard" Galaţi.

Reamintim că şi spectactorii Teatrului Dramatic "Fani Tardini" Galaţi pot plăti cu cardul biletele pe care le cumpără de la casa de bilete, asta după ce teatrul a instalat, în luna septembrie a acestui an, la casa de bilete, un terminal POS pentru acceptarea la plată a cardurilor bancare. Subiect despre care Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "Plata cu cardul la casa de bilete a Dramaticului gălăţean".

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu