Spectacol caritabil la Teatrul Gulliver Recomandat

Sâmbătă, 22 Decembrie 2018 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Colectivul Teatrului de Păpuşi Gulliver sprijină construirea primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrică din România. Pentru a contribui la ridicarea acestui spital, păpuşarii vor juca duminica aceasta, pe 23 decembrie, de la ora 10:30, spectacolul "Povestea de Crăciun", în scop caritabil. Sumele încasate vor fi donate către Asociaţia Dăruieşte Viaţa, care a iniţiat acest remarcabil proiect. Biletele se pot rezerva la numărul de telefon 0733 97 99 94. Acestea se vor achita în dimineaţa spectacolului. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi, dar orice donaţie suplimentară este binevenită. În locul biletului obişnuit, spectatorii primi un tichet de donaţie.
"Este pentru prima dată când, în România, un ONG construieşte un spital de la zero, exclusiv din donaţii şi sponsorizări. Turnarea fundaţiei a început în luna iunie, în curtea Spitalului «Marie Curie» din Bucureşti, iar campania de strângere de fonduri continuă. Noaptea Sfântă, în viziunea regizorului Bogdan Drăgulescu, este noaptea în care o steluţă a luminat un drum, un brăduleţ a indicat cărarea, nişte îngeraşi au stat de strajă în ceruri, iar Dumnezeu ne-a dăruit cel dintâi cadou de Crăciun - Fiul Său , şi, prin El, iubirea şi lumina Sa. Poate că în amintirea acelei lumini dintâi şi dintotdeauna, noi aninăm acum licăriri în brazii din casele noastre, ca nişte delicate reflexe ale luminilor din noi, pe care ar trebui să le păstrăm aprinse tot timpul. Dar cum noi, oamenii, biete fiinţe trecătoare, mai mult sau mai puţin uituce, ne mai luăm cu viaţa, atunci am căpătat obiceiul fermecat de a le aprinde acum, ca să ne amintim de ele", se arată într-un comunicat al teatrului de păpuşi gălăţean.
"Povestea de Crăciun" este ultimul spectacol din acest an, de la Teatrul Gulliver. Noul an de spectacole va fi deschis pe 6 ianuarie, de către "Cei trei purceluşi".

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu