Spectacolul „De mână cu tine” revine la Teatrul de Păpuşi „Gulliver” Recomandat

Joi, 08 Iulie 2021 12:54
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„De mână cu tine”, un spectacol inedit unde imaginaţia şi copilăria se prind de mână pentru o experienţă plină de farmec şi culoare, se joacă în această duminică la Teatrul de Păpuşi „Gulliver”, de la ora 10:30.
Un spectacol aparte, ce se adresează copiilor cu vârste foarte mici, „De mână cu tine” este prima producţie a Teatrului „Gulliver” ce face parte din programul Educaţia timpurie - pentru copii între 0-3 ani. Astfel, acest spectacol reprezintă primul pas al copilului în lumea teatrului, unde, înainte de a înţelege, va simţi experienţa directă a muzicii, dansului, culorii, cultivându-şi sensibilitatea, gustul, interesul pentru frumos.
Spectacolul nonverbal „De mână cu tine” stimulează, în mod natural şi armonios, prin intermediul teatrului, capacitatea şi interesul copilului mic de a descoperi, de a se implica şi a învăţa prin interacţiune nemijlocită. Astfel, finalul reprezentaţiei oferă copiilor posibilitatea de a păşi pe covorul de scenă, de a interacţiona cu actorii şi decorul, cu luminile şi labirintul magic alcătuit din perdele fluide.
Regia artistică şi întregul concept al instalaţiei care constituie decorul spectacolului poartă semnătura Danielei Andrei, iar realizarea acestuia se datorează arhitectului Adrian Adam. Scenariul, special gândit pentru copiii de 0-3 ani, îi aparţine lui Carmen Palcu Adam şi aduce în faţa micilor spectatori o poveste care surprinde prin candoarea sa. Muzica originală, compusă de Radu Mihalache, conferă o nuanţă suavă întregului ansamblu, ce prinde viaţă cu ajutorul actorilor Ramona Păuc şi Andrei Dombrovschi, a căror mişcare scenică a fost atent lucrată sub îndrumarea tinerei coregrafe Andra Burcă.
Spectacolul se joacă la sala Studio a Teatrului Dramatic, un spaţiu mai restrâns şi intim, unde copiii pot experimenta îndeaproape întâmplările care compun povestea. Pentru accesul în sală, este nevoie ca aceştia să se descalţe şi să stea aşezaţi pe mai multe pernuţe, cât mai aproape de scenă.
„De mână cu tine” nu mă mai tem şi aflu frumuseţea lumii este un spectacol instalaţie, ce oferă o experienţă senzorială unică şi fascinantă copiilor între 0 şi 3 ani.
Biletele pentru spectacol se achiziţionează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM - Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentaţiei, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi, informează teatru de păpuşi gălăţean.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu