Spitalul de Cardiologie Clinicco Braşov oferă gratuit pacienţilor cardiaci posibilitatea evaluării dosarului pentru o a doua opinie medicală avizată Recomandat

Marți, 16 Octombrie 2018 11:43
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Spitalul de Cardiologie Clinicco Brasov oferă gratuit pacienţilor cardiaci posibilitatea evaluării dosarului pentru o a doua opinie medicală avizată. Dosarele primite de la pacienţi sunt evaluate în 24 – 48 de ore în comisie medicală din care fac parte medici specialişti renumiţi din toate specialităţile: medici cardiologi, cardiologi intervenţionişti, specialişti în electrofiziologie şi dispozitive implantabile, chirurgi cardiovasculari, anestezişti, astfel încât diagnosticul este de precizie maximă.

Clinicco receptie

A doua opinie este indicată mai ales în diagnosticele de boli cardiologice grave, acolo unde sunt indicaţii de chirurgie sau intervenţii cardiovasculare, dar nu numai.

Beneficiile în urma studierii dosarului de către o comisie specializată, formată din medici cardiologi de top, sunt:

  • siguranţa unui diagnostic corect,
  • confirmarea sau infirmarea diagnosticului iniţial,
  • întelegerea aprofundată a rezultatelor investigaţiilor,
  • managementul integrat al cazului medical,
  • evaluarea planului de tratament şi obtinerea unor alternative şi soluţii medicale de ultimă generaţie.

Dr Mihai Ursu

“Dosarele medicale depuse la clinica noastră pentru evaluarea de tip a doua opinie medicală sunt tratate cu maximă seriozitate şi studiate în comisia medicală a clinicii, de colegii noştri de diferite specializări, astfel incât pacientul să beneficieze de un diagnostic precis şi de cele mai bune soluţii medicale. Aceste evaluări sunt gratuite, însa există şi cazuri care necesită un consult de specialitate amănunţit sau efectuarea unor investigaţii suplimentare, care se fac contra cost“, spune dr. Mihai Ursu, seful sectiei de Cardiologie Interventionala la Spitalul de Cardiologie Clinicco.

Documentele pot fi trimise sau depuse zilnic la adresa strada Şcolii nr. 8, Clinicco Brasov, telefon: +40 268-401.203, prin fax +40 268-401.206 sau pe email, la office@clinicco.ro, cardiologie@clinicco.ro

Spitalul de cardiologie Clinicco Braşov împlineşte în curând 10 ani de activitate medicală, fiind primul spital privat de cardiologie înfiinţat în România. În această perioadă, a marcat numeroase premiere medicale naţionale şi est-europene şi continuă să fie singurul centru din regiune care operează pe cord deschis şi singurul centru abilitat care tratează pacienţii cu tulburări de ritm şi de conducere cu ajutorul dispozitivelor implantabile de ultimă generaţie.

Spitalul de Cardiologie Clinicco se află la Braşov pentru pacienţii cardiaci din toată ţara pentru a le oferi siguranţă şi stabilitate. Îngrijire promptă şi tratament corespunzator nevoilor fiecărui pacient, gardă permanent, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, program profesional postoperator, supervizat medical, individualizat, care are rolul de a ajuta pacienţii să îşi revină după o spitalizare în urma unei intervenţii.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu