Târg de CAFEA şi CEAI la Auchan Recomandat

Vineri, 21 Ianuarie 2022 09:30
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Până pe 8 februarie, hipermarketurile Auchan găzduiesc cea de-a zecea ediţie a Târgului de Cafea şi Ceai. Evenimentul a devenit deja unul tradiţional şi un punct de referinţă mult aşteptat de iubitorii acestor produse. Anul acesta, oferta include peste 300 de articole, printre care numeroase sortimente şi arome noi. De asemenea, vor exista şi o mulţime de premii puse la dispoziţie de Auchan, de la aparate de cafea şi până la vouchere de cumpărături.

Ediţia de anul acesta a târgului aduce o mulţime de noutăţi pentru iubitorii de cafea şi de ceai. În zona special marcată, consumatorii vor putea găsi peste 200 de articole din toate tipurile de cafea – măcinată, boabe, capsule şi instant, dar şi produse exclusive şi mărci naţionale, precum şi o varietate de ceaiuri. Evenimentul reuneşte atât produsele vedetă, ce nu trebuie să lipsească din casă, precum şi o serie de articole trend-setters, respectiv noile apariţii pe piaţă, toate la preţuri speciale pentru această ocazie.

„Am ajuns deja la cea de-a X-a ediţie a Târgului de Cafea şi Ceai Auchan, un eveniment emblematic pentru noi, prin care oferim clienţilor cea mai bună selecţie a acestor produse. Am reuşit să punem la dispoziţie o ofertă inedită şi în acest an şi să realizăm, ca de fiecare dată, un mix între mărcile consacrate şi o serie de noutăţi, care, cu siguranţă, vor mulţumi toate gusturile. Asistăm la o creştere a preferinţelor pentru cafeaua preparată acasă, iar târgul reprezintă un prilej minunat de a descoperi noi arome şi gusturi”, a declarat Tiberiu Dăneţiu, Director Marketing Auchan România.

Cu ocazia târgului, Auchan a pregătit şi o campanie educativă ce va rula în magazine, menită să introducă consumatorii în tainele cafelei şi ale ceaiului. Astfel, clienţii vor putea afla de la un barista ce reprezintă notele de gust prezentate pe fiecare ambalaj de cafea, de la intensitate şi gradul de prăjire, până la notele florale şi cum pot alege cafeaua în funcţie de modalitatea de preparare de acasă, dar şi idei de reţete.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu