Teatrul de Păpuşi ”Gulliver” îl aduce pe scenă pe ”Păcală”

 
Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017 10:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, 19 noiembrie 2017, pe scena Teatrului Dramatic Fani Tardini, se va juca un spectacol foarte îndrăgit de copii şi părinţi. Este vorba despre "Păcală", care va începe la ora 10.30.
În spectacol îl regăsim pe Păcală în lumea satului, dând o lecţie de isteţime celor care încearcă să îi vină de hac. Păcală este luat argat la casa Părintelui pentru a munci în gospodărie, iar dacă vreme de un an va face întocmai ce i se spune şi, mai ales, nu va rosti nicio vorbă de ocară, va primi simbrie zece galbeni de aur. Păcală nu ştie însă că Preotul şi Coana Preoteasă vor, de fapt, să se îmbogăţească de pe urma lui, punându-l să muncească pe degeaba. Cu mare dibăcie, eroul reuşeşte să întoarcă roata şi să devină el cel care îi va păcăli pe toţi. Întâmplările sale amuzante vor dezvălui un personaj poznaş şi plin de contraste, din care cei mici vor afla că cei răi ajung să fie întotdeauna pedepsiţi. Regizorul Daniel Stanciu reuşeşte să imprime prospeţime jocului, în timp ce scenografia semnată de Vlad Tănase impresionează prin expresivitatea păpuşilor şi autenticul decorului. Toate peripeţiile personajelor sunt punctate de o ilustraţie muzicală antrenantă, aparţinându-i lui Jou-Jou Drăgan. Din distribuţie fac parte actorii Eduard Şişu, Marian Sterian, Aurelian Iorga, Nicole Lungu, Ramona Păuc, Elena Marin şi Mihai Caragaţă.
Pentru vizionarea spectacolului, cei care doresc să îşi achiziţioneze biletele din timp, o pot face online, accesând linkul bilete.fanitardini.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea Program. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu