22 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Teatrul ”Gulliver” deschide noua stagiune, din 10 septembrie
Teatrul ”Gulliver” deschide noua stagiune, din 10 septembrie

Începutul de toamnă marchează pentru Teatrul ”Gulliver” deschiderea unei noi stagiuni de spectacole şi memorabile experienţe artistice pentru copii şi adolescenţi. 

Astfel, pe 10 septembrie, de la ora 10:30, la Sala Studio are loc prima întâlnire cu publicul din stagiunea 2023-2024, la spectacolul ”Priveşte Înăuntru!”, cea mai recentă producţie a Teatrului ”Gulliver”, în regia Cristinei Giurgea.  

Următorul weekend prilejuieşte o nouă bucurie întrucât duminică, 17 septembrie, de la ora 10:30, are loc premiera unui nou spectacol, ”Muzicanţii din Bremen”, un inedit musical în regia lui Traian Savinescu, după cunoascuta poveste a Fraţilor Grimm. E rost, aşadar, de preaplin de ritm şi veselie, muzică şi aventură, în compania acestor muzicanţi insoliţi, talentaţi şi surprinzători.

Programul spectacolelor Teatrul pentru Copii şi Tineret ”Gulliver” continuă în luna septembrie cu povestea lui ”Tom Degeţel”, în regia lui Daniel Stanciu, pe data de 14 septembrie, de la ora 10:30 şi, nu în ultimul rând, cu o nouă reprezentaţie a impresionantului spectacol ”Harap Alb - play again”, în regia lui Ştefan Lupu, vineri, 29 septembrie, de la ora 19:00. 

Totodată, artiştii Teatrului pentru Copii şi Tineret ”Gulliver” vor încânta publicul pasionat de poveşti şi voie bună cu spectacolul ”Elefănţelul curios”, în regia lui Aurelian Iorga, la Shopping City Galaţi, sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 17:30.

Aşadar, bogăţia şi strălucirea noului sezon sunt întregite de bucuria şi farmecul poveştilor de la Teatrul ”Gulliver”, care promite publicului, ca de obicei, o stagiune plină de surprize, proiecte şi provocări artistice încântătoare.

Mai multe detalii cu privire la activitatea şi spectacolele Teatrului ”Gulliver” sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro şi pe pagina de facebook ”TeatrulGulliver”. 

Biletele pentru spectacol se achiziţionează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentaţiei, în limita locurilor disponbile.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite