Ultima săptămână de înscrieri în programul "Permis pentru viitor" Recomandat

Luni, 21 Ianuarie 2019 14:28
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aşa cum Monitorul de Galaţi a relatat AICI, Fundaţia Pentru Comunitate a demarat în luna noiembrie 2018 ediţia a IV-a a programului naţional "Permis pentru viitor", prin care se acoperă costurile şcolii de şoferi pentru tinerii din medii defavorizate, cărora existenţa permisului de conducere este un avantaj sau o condiţie la angajare, ori în îndeplinirea sau extinderea atribuţiilor de serviciu. Aceasta este ultima săptămână de înscrieri, ultima zi fiind vineri, 25 ianuarie 2019.
Reamintim că se pot înscrie în program tinerii din mediile defavorizate, cu vârsta între 18-25 ani, care: sunt la începutul carierei profesionale; doresc să ocupe un loc de muncă, şi la angajare este o condiţie sau un avantaj existenţa permisului de conducere; au un loc de muncă/se află în activitate, şi permisul de conducere ar fi un instrument benefic în îndeplinirea şi/sau extinderea atribuţiilor de serviciu; au permis de conducere, dar pentru ocuparea unui loc de muncă sau îndeplinirea atribuţiilor de serviciu este o condiţie sau un avantaj existenţa permisului de conducere categoria C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuze, tramvaie; din alte motive doresc să obţină permis de conducere, dar nu au posibilităţi materiale pentru acoperirea cheltuielilor aferente.
În cadrul celor trei ediţii ale programului de până acum, 51 de tineri au obţinut permis de conducere, dintre care trei din Galaţi. Cei interesaţi se pot înscrie online, pe site-ul Fundaţiei Pentru Comunitate.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu