„Ziua porţilor deschise” la Camera Notarilor Publici

 
Marți, 24 Octombrie 2017 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România (UNNPR) organizează în data de 25 octombrie 2017 „Ziua porţilor deschise” la Camerele Notarilor Publici, sediile principale şi sediile secundare judeţene, precum şi la sediul Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România. Plecând de la proiectul iniţiat de Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România “Ziua porţilor deschise”, Consiliul Notariatelor din Uniunea Europeană (CNUE) a luat iniţiativa organizării anuale a „Zilei porţilor deschise” în 25 octombrie, dată ce coincide cu „Ziua Justiţiei Europene”. Evenimentul urmează să fie organizat de toate notariatele din Uniunea Europeană. În această conjunctură, UNNPR organizează, în data de 25 octombrie 2017, “Ziua porţilor deschise” împreună cu Camera Notarilor Publici Galaţi. Cu prilejul acestui eveniment notarii publici vor oferi publicului informaţii gratuite pe teme notariale.
Consultanţa juridică în materie notarială poate să privească aspecte/problematici din: procedura succesorală notarială, lichidarea pasivului succesoral, procedura divorţului, redactarea înscrisurilor cu conţinut juridic, autentificarea înscrisurilor, legalizarea copiilor de pe înscrisuri, efectuarea şi legalizarea traducerilor, eliberarea de duplicate de pe acte, numirea custodelui sau a curatorului special, primirea în depozit a bunurilor, a înscrisurilor şi a documentelor prezentate de părţi, precum şi a sumelor de bani, a altor bunuri, înscrisuri sau documente găsite cu ocazia inventarului succesoral.
Programul de acordare a consultaţiilor va fi între orele 9.00 şi 13.00. În Galaţi, acţiunea “Ziua porţilor deschise” va avea loc în cadrul Camerei Notarilor Publici Galaţi din str. Eroilor, nr. 19.

Consultaţii notariale gratuite în fiecare miercuri din noiembrie

În fiecare miercuri din luna noiembrie, între orele 15.00-16.00, la sediul Camerei Notarilor Publici Galaţi din Galaţi, str. Eroilor nr. 19 puteţi primi informaţii gratuite pe teme notariale. În cadrul actiunii vă puteţi informa gratuit în legatură cu: procedura succesorală notarială, lichidarea pasivului succesoral, procedura divorţului, redactarea înscrisurilor cu conţinut juridic, autentificarea înscrisurilor, legalizarea copiilor de pe înscrisuri, efectuarea şi legalizarea traducerilor, eliberarea de duplicate de pe acte, numirea custodelui sau a curatorului special, primirea în depozit a bunurilor, a înscrisurilor şi a documentelor prezentate de părţi, precum şi a sumelor de bani, a altor bunuri, înscrisuri sau documente găsite cu ocazia inventarului succesoral.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu