237 de locuri de muncă oferite deja pentru absolvenţi

 
Joi, 17 Septembrie 2015 00:00
Publicat în Economie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi organizează evenimentul anual “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2015”, care va avea loc pe 25 septembrie, începând cu ora 9.00, în două locaţii: la Galaţi, în holul Universităţii „Dunărea de Jos”, şi la Tecuci, la Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie.

„Ca în toamna fiecărui an, invităm la eveniment tinerii aflaţi într-un moment important al vieţii lor, când sunt pregătiţi să treacă de la perioada de formare teoretică la cea de valorificare practică a cunoştinţelor dobândite, dar aceeaşi invitaţie de participare este adresată în egală măsură tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, considerând interacţiunea directă cea mai bună premisă pentru selectarea forţei de muncă. Nu e de ratat oportunitatea pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi, indiferent de calificare şi vârsta, de a cunoaşte mai bine piaţa muncii şi de a se întâlni cu angajatorii” spune directyorul executiv al AJFM Galaţi, Cezar Năstase.

Până la această dată au fost transmise invitaţii prin e-mail, prin fax şi prin contactare directă la peste 600 angajatori din judeţul Galaţi. Dintre aceştia, 32 au confirmat deja participarea, cu 237 de locuri de muncă. Pentru 202 dintre aceste locuri de muncă se solicită persoane cu studii medii, iar pentru un număr de 35 locuri de muncă se solicită persoane cu studii superioare. Cele mai multe din locurile de muncă oferite sunt pentru următoarele profesii şi meserii: confecţioner textile, prelucrător prin aşchiere, operator IVP date, inginer în diverse domenii, operator maşini comandă numerică, muncitor necalificat, vânzător, agent curăţenie. 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu