17 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
AJFP Galaţi: Lista seminariilor web pentru luna aprilie, publicată pe portalul ANAF
AJFP Galaţi: Lista seminariilor web pentru luna aprilie, publicată pe portalul ANAF

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Galaţi informează că ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistenţă contribuabili/Servicii oferite contribuabililor, lista seminariilor web care se vor desfăşura în luna aprilie 2023 (link AICI!).
Preponderent, temele din luna aprilie sunt dedicate completării Declaraţiei unice, al cărei termen de depunere este 25 mai 2023 - după cum Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "AJFP Galaţi: 25 mai 2023, termen pentru depunerea Declaraţiei Unice":
- Completarea şi depunerea Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice pentru veniturile din activităţi independente.
- Tratament fiscal aplicabil veniturilor realizate de persoanele fizice din drepturi de proprietate intelectuală şi contracte de activitate sportivă. Completarea declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice în cazul acestor venituri.
- Completarea Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice pentru veniturile obţinute din cedarea folosinţei bunurilor (contracte de închiriere în lei şi în valută), precum şi pentru veniturile obţinute din investiţii.
- Impozitarea veniturilor din profesii liberale şi declararea lor în Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice (formular 212).
! Durata seminariilor este de 2 ore. Înscrierea este facilă, direct pe portal, şi se poate efectua până la data şi ora începerii seminariilor, în limita locurilor disponibile, potrivit AJFP Galaţi.


Articole înrudite