14 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
A pierdut la aparate şi a furat banii cu toporul! Mare scandal la un bar din Toflea, Galaţi
A pierdut la aparate şi a furat banii cu toporul! Mare scandal la un bar din Toflea, Galaţi

A semănat teroare! La data 4 februarie 2024, la ora 17:09,  poliţiştii din cadrul Secţiei  6 Poliţie Rurală Tecuci au fost sesizaţi, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi sustras o sumă de bani dintr-un bar din satul Toflea, comuna Brăhăşeşti, judeţul Galaţi.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a reieşit că un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Bucureşti, ar fi jucat la un aparat electronic tip Slot Machine, unde ar fi pierdut o sumă de bani, după care a părăsit locaţia. Ulterior, acesta a revenit, fiind însoţit de doi tineri, fii acestuia, în vârstă de 17 ani, respectiv 18 ani, care aveau asupra lor un topor şi un obiect contondent, provocând scandal şi cerându-i angajatei să-i restituie bărbatului suma de bani pe care acesta o pierduse în timpul jocului.
Bărbatul ar fi lovit de mai multe ori aparatul electronic tip Slot Machine cu toporul, iar cei doi tineri ar fi tras de aparat reuşind să îi desfacă caseta cu bani, din care ar fi sustras suma de aproximativ 35.000 de lei, după care ar fi părăsit locaţia.
Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.
În urma audierii celor doi tineri, cu vârstele de 17, respectiv 18 ani, şi după administrarea materialului probator în cauza penală, la data de 5 februarie 2024, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de aceştia, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.
În prezent, bărbatul de 42 de ani se sustrage cercetărilor, urmând ca la momentul depistării, poliţiştii să propună măsurile legale faţă de acesta.
Prejudiciul urmează a fi stabilit, iar până în prezent, nu a fost recuperată nicio sumă de bani din cea presupusă a fi sustrasă, precizează IPJ Galaţi.


Articole înrudite